INGREDIENTE
Un dovlecel (am folosit forma de floare, se poate folosi si dovleac pentru placinta)
Pieptul si pulpele de la un puisor coquelet
O ceapa
Un morcov
O felie de telina
2 linguri de orez (se pune 100 g orez la 1 kg de carne)
Frunze de vita
Un ou
Cimbru verde
Frunze de dafin (am folosit proaspat)
Suc de rosii
Marar
Bors de casa dupa gust

MOD DE PREPARARE
Am fiert carnea de pui si legumele si am tocat totul cu masina de tocat; am adaugat orezul, oul, cimbru si mararul verde si am obtinut compozitia pentru sarmale.
Am umplut frunzele de vita de vie cu aceasta compozitie si am umplut dovleceii (intepati pe fund din loc in loc). Peste sarmalele din dovlecei am pus supa de la carne, suc de rosii si bors dupa gust.
Deasupra am pus o frunza de dafin (pozele in subsol).
Am pus dovleceii intr-o tava cu putina apa in cuptor la 180 de grade C (initial cu capacul dovlecelului apoi fara capac).
Pofta buna!