INGREDIENTE (3 portii)
400g mazare (am avut congelata)
1 morcov
O ceapa mica
O felie telina
1 pastarnac
1 pulpa pui (sau 1/2 piept)
smantana (optional)
MOD DE PREPARARE
Punem carnea la fiert si indepartam spuma atunci cand se formeaza. Lasam sa fiarba 10 minute si adaugam morcovul, ceapa, telina si pastarnacul taiate cubulete. Lasam totul sa fiarba aproximativ 40 de minute cand adaugam mazarea direct congelata.
Cand apa da din nou in clocot mai lasam 15 minute.
Separam carnea si legumele de zeama si mixam la blenderul vertical adaugand din supa in functie de consistenta dorita.
Eu am mixat si carnea iar daca nu doriti, atunci o puteti taia marunt cu cutitul.
Am servit cu smantana si putin busuioc. Pofta mare!
Buna! Mazarea dupa ce e gatita trebuie indepartate cojiile? Sau ramane asa? Din cate am inteles cojiile deranjeaza la stomac. Multumesc
ideal asa este, insa trebuie sa ai si rabdare sa iei fiecare bob in parte. Nu deranjeaza la stomac, ci se digera mai greu. O fierbeti foarte bine.
Cat zile se oferă din supa ?
2 zile ar fi ok
Se pot face si la abur legumele? Multumesc!
da