INGREDIENTE
3 oua
200g smantana (cu min 12% grasime)
30 ml lapte
4 bucati sparanghel
½ ardei gras rosu
1 morcov mic
8 pastai de fasole verde
Unt pentru uns vasul
3 linguri emmental ras (sau cascaval, gruyere, cheddar) – mozzarella fresca pentru 8 luni+
*puteti inlocui legumele cu cele preferate de voi
MOD DE PREPARARE
Gatiti legumele la abur.
Cand sunt gata, decojiti ardeiul si taiati-le pe toate marunt.
Puneti legumele in vas uns cu unt si presarati branza rasa, apoi turnati si oualele batute cu smantana si laptele.
Bagati la cuptor preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana se rumeneste frumos, aproximativ 35 de minute.
Pofta buna!
Buna ziua,cam cate sute de grame de legume trebuie puse daca le inlocuim pe cele din reteta?Mersi mult
cred ca undeva la 300-400g
Multumesc!
Pot pune brânză de casa și cu ce pot înlocui sparanghelul?
ar merge si cu branza de casa. *puteti inlocui legumele cu cele preferate de voi
Dar ce smântână folosiți?
smantana normala 🙂