INGREDIENTE
½ sfecla rosie (marime medie)
4 linguri de bulgur
½ cartof dulce
½ morcov
3 rondele de pastarnac
½ ceapa mica
2 cubulete telina
patrunjel verde
MOD DE PREPARARE
Am taiat morcovul, pastarnacul, telina si ceapa cubulete mici si le-am inabusit. Dupa ce s-au inmuiat am adaugat cartoful dulce taiat cubulete si sfecla data pe razatoare, le-am acoperit cu apa si am lasat sa fiarba la foc mediu.
Cand s-a inmuiat sfecla si cartoful dulce am adaugat bulgurul, am completat cu putina apa si am lasat sa fiarba pana s-a
inmuiat si bulgurul. La final am adaugat patrunjel proaspat tocat marunt.
Noi am servit cu carne de pui fiarta.
Pofta buna.






Buna ziua!
Ce gresesc in prepararea bulgurului? Nu se inmoaie absolut deloc dupa cele 20 min. Pana la urma l-am fiert ca pe orez.
bulgurul ramane mai tare, nu iese moale precum un terci.