INGREDIENTE
3 oua
250g branza de vaci sau ricotta
3 linguri jumatate de gris
1 iaurt nature 125g
2 banane potrivite si foarte coapte
2 linguri fulgi de cocos
Fructe la alegere- eu am pus 2 maini de visine congelate si 3 nectarine
MOD DE PREPARARE
Mixati ouale foarte bine, adaugati branza, iaurtul, bananele pasate cu furculita, grisul si fulgii de cocos si omogenizati.
Nectarinele le curatati si le taiati cubulete.
Puneti nectarinele si visinele pe fundul unei forme (am avut forma rotunda de silicon cu diametrul de 21cm ) peste care turnati compozitia.
Puteti folosi oricare alt vas ceramic sau yena uns cu unt.
Bagati budinca la cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana se rumeneste putin deasupra (aproximativ 40 de minute). Am scos din cuptor, am lasat sa se raceasca putin si am rasturnat budinca pe o farfurie.
*Nu iese pufoasa ca un pandispan, iar oul in 40 de minute la cuptor este facut.
Multumesc mamicii Maria Andreea Paunescu pentru inspiratie!