INGREDIENTE
3 oua
3 linguri faina (NU CU VARF)
*zahar sau sirop de artar optional sau in functie de preferinte – am pus o lingura
2 lingurite carob
MOD DE PREPARARE
Separam albusurile de galbenusuri.
Batem albusurile spuma
Mixam bine galbenusurile cu zaharul pana obtinem o crema deschisa la culoare, apoi incepem sa adaugam faina putin cate putin. La sfarsit compozitia va fi destul de tare.
Eventual incepeti cu 2 linguri de faina si vedeti cum este aluatul. Posibil sa difere in functie de tipul fainii. Aluatul nu trebuie sa se faca nici coca, nici cocoloase, ci o crema mai tare.
Integram si albusurile batute spuma, amestecand usor cu o spatula.
Scoatem 3 linguri din compozitie, pe care le amestecam cu carobul.
Punem compozitie in tava pe hartie de copt (aproximativ 2 linguri per biscuite) iar deasupra punem o lingurita de compozitie cu carob. Eu am folosit ustensila de inghetata pentru compozitia alba.
Coacem in cuptorul preincalzit la 170 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana se rumenesc putin.
Ies foarte pufoase. Din aceasta compozitie au iesit 6 bucati mari.
Pofta buna!