INGREDIENTE (o portie mare)
300mL apa
2,5 linguri malai
2 linguri piure de dovleac placintar copt
1 ou fiert tare
2 linguri iaurt sau mascarpone (optional)
Fulgi de drojdie inactiva (optional)
MOD DE PREPARARE
Punem apa la fiert intr-o craticioara si cand incepe sa fiarba adaugam malaiul in ploaie amestecand cu un tel. Lasam sa fiarba aproximativ 10 minute amestecand des (sau in functie de instructiunile de pe amabalaj).
Cand mamaliga s-a fiert, luam de pe foc si adaugam imediat piureul de dovleac, oul taiat marunt si iaurtul.
Presaram fulgi de drojdie inactiva si servim calda.
Delicios!
Pofta buna!
Extraordinar de buna. Bebeii au papat pe nerasuflate :). Multumim de retete!
Se poate da si la masa de pranz ?
sigur ca da.
Felicitari, a fost un succes pt bebe si pt mine.
Buna ziua! Se poate pastra la frigider pana a doua zi? Nu mananc ou fiert si nu stiu daca este ok. Mulțumesc!
mamaliga se intareste si trebuie consumata imediat dupa preparare. Nu este un preparat pe care il putem servi de pe o zi pe alta.