INGREDIENTE
400g piure de dovleac placintar copt
1 ou
aprox 400g faina alba de grau
MOD DE PREPARARE
Amestecam piurerul cu oul si incepem sa adaugam faina.
Framantam pana obtinem un aluat putin lipicios. Cantitatea de faina care intra poate fi mai mare sau mai mica, in functie de piure si de marimea oului.
Pe blatul infainat rupem bucatele din aluat pe care pe rulam asftel incat sa obtinem o grisina mai groasa.
Taiem bucatele de aluat si le rulam usor pe o furculita. Mie nu prea mi-a iesit modelul :D.
Intr-o oala punem apa la fiert si in momentul in care apa incepe sa fiarba adaugam gnocchi.
Dupa ce se ridica la suprafata, mai lasam 2 minute. Scoatem cu o paleta intr-un castron si stropim cu putin ulei de masline sa nu se lipeasca intre ele.
Noi am servit cu iaurt si am presarat curcuma.
Pofta buna!