Pentru astazi am pregatit o reteta noua de paste cu dovleac placintar iar rezultatul a fost unul savuros si cu succes maxim!
Eu am folosit penne Antonio di Vaio pentru ca acestea imi ies intotdeauna ca la restaurant!
In general pastele Antonio di Vaio se gatesc foarte usor si raman perfecte. De asemenea au si un pret extrem de bun!
INGREDIENTE
300g penne Antonio di Vaio
600g dovleac placintar crud
o ceapa rosie
1 zucchini foarte mic
200g smantana (am folosit cu 12% grasime)
4 linguri ulei de masline
MOD DE PREPARARE
Fierbem pastele Antonio di Vaio conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi le punem la scurs intr-o strecuratoare.
Curatam dovleacul si il dam pe razatoarea mare.
Zucchini il dam pe razatoare fara sa il curatam de coaja. Ceapa o tocam marunt.
Intr-o cratita punem la inabusit dovleacul, ceapa si zucchini cu uleiul de masline si aproximativ 400mL apa.
Lasam la foc mic pana legumele devin cremoase si apa a scazut aproape de tot.
Oprim focul si adaugam smantana, amestecand in legumele fierbinti pana se topeste.
Amestecam pastele cu sosul si servim o delicioasa masa!
Pofta buna!
Pastele Antonio di Vaio ne readuc in minte atmosfera caldă și intimă a casei si traditia culinara italiana. Sunt paste excelente care respecta intrutotul reteta traditionala si sunt de o calitate superioara. Au un gust deosebit, culoare aurie, o textura ideala si sunt capabile sa reziste perfect la gatit garantand reusita oricarei retete!
Va invit cu toata increderea sa le folositi in preparatele Flaveur!