Va invit astazi la un qucihe nemaipomenit de gustos cu ton si rosii!
Tonul este un peste de o calitate superioara cu carne rosie si gustoasa, cu putine calorii si cu o textura ferma. De asemenea contine raportul ideal intre acizii grasi omega 3 si omega 6.
Am folosit file de ton de la Edenia pentru ca este un produs 100% natural care nu contine fosfati, aditivi sau alte chimicale. Este un peste de captura, fara oase si fara piele si cu o glazura de 10%.
INGREDIENTE
400g file de ton de la Edenia
3 oua
250mL lapte
200g smantana
2 linguri faina
150g cascaval ras
3 rosii
MOD DE PREPARARE
Tonul, decongelat in prealabil in frigider, il gatim la abur pentru 20 de minute apoi il maruntim cu cutitul.
Batem ouale cu un tel, apoi adaugam laptele, smantana, faina si 100g cascaval ras si omogenizam. In aceasta compozitie adaugam tonul maruntit si rosiile taiate cubulete cu amestecam.
Turnam totul intr-un vas rotund din silicon sau uns cu unt daca este din alt material, iar deasupra presaram cascavalul ras.
Bagam in cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 40 minute sau pana se rumeneste frumos!
Pofta mare!
Pestele Edenia este 100% natural, fara aditivi sau conservanti, fiind filetat si congelat in ziua capturii.
Speciile de peste Edenia sunt atent selectionate din cele mai bune specii la nivel international.
Congelarea se face rapid, la temperaturi foarte joase, bucata cu bucata, pentru a pastra gustul autentic si textura ferma a fileului de peste.
Congelat proaspat, pestele Edenia isi pastreaza nutrientii, textura si gustul!
Pentru mai multe informatii va invit sa urmariti si pagina www.flaveur.ro/peste-edenia/.