Am pregatit pentru astazi o reteta noua si delicioasa de prajitura cu mascarpone si menta verde.

Am folosit menta verde de la Kotányi pentru gustul sau racoros si pentru aroma sa distincta.

Menta verde poate fi folosita pentru curry, supe (in special cele de fasole, linte, mazare), carne de miel, carne de vitel, peste, crabi, sos de menta, bauturi cu iaurt, punch, ceai.

INGREDIENTE

4 oua
o lingura zahar (optional sau in functie de preferinte)
200g faina alba de grau
2 lingurite praf de copt bio
250g mascarpone
sucul de la jumatate de lamaie
2 lingurite menta verde maruntita de la Kotányi

MOD DE PREPARARE

Mixam ouale cu zaharul pana obtinem o compozitie spumoasa si cremoasa. Adaugam pe rand mascarpone, faina, praful de copt, sucul si menta, mixand dupa fiecare.

Punem compozitia intr-o forma de silicon la alegere sau in orice forma ceramica sau yena unsa cu unt.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 35 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea.

Foarte buna! Pofta mare!

Kotányi are o istorie de peste un secol pusa in slujba obtinerii gustului perfect prin condimente de cea mai buna calitate.

Kotányi sustine, ca si Flaveur, mamicile tinere si moderne sa gateasca si sa isi urmeze pasiunea, precum si sa adopte un mod de viata si alimentar cat mai sanatos,

Va invit sa descoperiti portofoliul foarte bogat de condimente Kotányi si sa le folositi cu toata increderea in preparatele Flaveur!