INGREDIENTE
300g conopida congelata (am folosit Edenia)
2 oua
100g cascaval ras (sau branza de vaci / emmental / ricotta / cheddar)
3 felii mari de paine
patrunjel uscat
MOD DE PREPARARE
Gatim conopida la abur pentru 15 minute. Zdrobim conopida cu furculita. Eu am lasat-o putin mai mare dar o puteti face piure.
Amestecam conopida pasata cu ouale si cascavalul ras.
Punem feliile de paine pe o tava tapetata cu hartie de copt. Repartizam compozitia in mod egal pe fiecare felie apoi presaram patrunjel.
Bagam in cuptorul preincalzit la 180 grade C, caldura sus-jos fara ventilatie, pozitia din mijloc, pentru 30 de minute.
Si gata cina noastra delicioasa! Pofta mare!
Buna Cristina, intrebarea mea este oare nu se usuca painea in cuptor?
Mai ales pentru cine are paine de casa?
devine crocanta pe margini!