INGREDIENTE
1 broccoli
1 ceapa
1 morcov
1 cartof
3 catei de usturoi
6 rosii cherry
50g caju hidratat
1 lingura ulei de masline
1 lingurita boia dulce
½ lingurita curcuma
30g fulgi de drojdie inactiva
MOD DE PREPARARE
Broccoli il gatim la abur pentru 20 minute. Ceapa, morcovul, cartoful, usturoiul pisat si rosiile le punem intr-o craticioara la inabusit impreuna cu uleiul si un pahar de apa, pana devin cremoase. Mai adaugam apa la nevoie si lasam din nou pana scade,
Cand toate legumele sunt gata le mixam la blender impreuna cu caju-ul, boia, curcuma, fulgii de drojdie inactiva. Adaugam apa in functie de consistenta dorita.
Pofta buna!
Bună ziua! Cât timp se ține caju-ul la hidratat?
30 de minute
Buna ziua. Caju crud trebuie hidratat si cand il folosim in combinatii cu fructe? Cum procedam ca sa-l hidratam? Are ceva daca este deja macinat?
nu trebuie neaparat hidratat