Pentru diseara va propun batoane savuroase de cartofi cu legume, simplu de preparat si garantat o incantare pentru cei mici!
Eu le-am preparat-o cu amestecul cu porumb de la Edenia, care este usor dulce si crocant si este perfect pentru o masa gustoasa si sanatoasa!
Amestecul cu porumb contine porumb dulce, morcovi, mazare si fasole verde. Este
ideal de asemenea in salatele gatite rapid, dar si pe post de garnitura.
INGREDIENTE
600g cartofi
250g amestec cu porumb de la Edenia
3 linguri parmezan ras sau Grana Padano / cascaval ras
100g faina alba de grau
125mL apa
Pesmet
Ulei de masline
MOD DE PREPARARE
Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii fierbem.
Cartofii fierti ii scurgem de apa si ii pasam cu furculita pana obtinem un piure.
Amestecul cu porumb il fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj apoi il transferam intr-o strecuratoare la scurs.
Intr-un bol amestecam piureul de cartofi cu legumele si parmezanul ras. Formam batoane pe care le punem pe un tocator.
Intr-un bol amestecam apa cu faina folosind un tel.
Punem pesmet intr-o farfurie adanca.
Luam pe rand fiecare baton, il trecem prin compozitia de apa cu faina apoi il tavalim prin pesmet.
Punem batoanele in tava pe hartie de copt si le stropim cu ulei de masline.
Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 30 de minute.
O cina delicioasa! Putem servi batoanele cu o salata de rosii! Pofta mare!
Folosesc amestecurile de legume de la Edenia pentru ca sunt disponibile pe tot parcursul anului si pentru ca sunt 100% natural si fara conservanti. Precum toate legumele congelate de la Edenia!
Toate legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.
Va invit cu drag sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!