Astazi am pregatit, dupa o reteta noua, o supa de legume cu naut si rosii! Se gateste usor si este super gustoasa!
Va propun sa folositi amestecul pentru supa de legume de la Edenia, care este unul ideal pentru ca ne ajuta sa pregatim rapid si usor o supa sanatoasa si care incanta cu arome bogate.
Legumele continute sunt morcovi, praz, telina radacina, mazare, fasole verde, telina verde, conopida si patrunjel. Nu se decongeleaza inainte de preparare!
INGREDIENTE
1 punga Amestec pentru supa de legume de la Edenia
240g naut fiert
400g rosii pasate
1 lingurita curcuma
2 legaturi patrunjel verde
2L apa
MOD DE PREPARARE
Punem apa la fiert si, in momentul in care da in clocot, adaugam amestecul de legume direct congelat.
Asteptam sa dea din nou in clocot, iar dupa 3 minute adaugam rosiile pasate si mai lasam sa fiarba inca 5 minute din momentul in care a dat din nou in clocot.
La sfarsit adaugam nautul, patrunjelul verde tocat si curcuma.
Si gata o supa mega rapida si savuroasa!
Pofta mare!
Legumele pentru ciorbe si supe Edenia sunt sortate, curatate, spalate, portionate, mixate in proportii specifice retetei si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.
Cu amestecurile de legume pentru ciorbe si supe Edenia, totul este foarte simplu!
Fiecare mix de legume este foarte bine proportionat, astfel incat succesul retetei sa fie garantat de fiecare data.
Va invit cu incredere sa folositi legumele pentru ciorbe si supe Edenia in preparatele Flaveur!