ARCHBROWS Clinique

ArchBrows Clinique by Delia Nedelcu este locul care te face să te simți confortabil atunci când intri pe ușă și încrezătoare atunci când pleci.

Vei găsi aici o echipa talentată și experimentată de dermopigmentiști, make-up artiști, visagiști, lash styliști și cosmeticiene, inspirată atât de individualitatea ta, cât și de ultimele tendințe.

ArchBrows – locul unde totul este despre tine!

Descoperă serviciile ArchBrows

MICROBLADING

BOTOX & ACID HIALURONIC

SKINLIFTPRO

CURSURI DE SPECIALITATE

Te invităm să descoperim împreună cu ArchBrows universul fascinant al microblading-ului!

Prin MICROBLADING ne bucurăm de:

R

Sprâncene pline și echilibrate

R

Rezultate de durată

R

Economie de timp

R

Libertate și flexibilitate

Recomandăm ARCHBROWS pentru toate răspunsurile la întrebările noastre despre MICROBLADING!

Ce este și cui se adresează?

Microblading-ul este o soluție de ultimă oră care dă rezultate atunci când produsele sau metodele uzuale au eșuat si sprâncenele tot nu arată așa cum ți-ai dori. Efectul obținut prin microblading este unul foarte natural!
Microblading-ul este un tatuaj cosmetic semipermanent, realizat manual, care poate rezolva cu succes cele mai multe cazuri în care sprâncenele sunt prea rare sau prea subțiri.
In mod concret prin microblading o cantitate mică de pigment cosmetic este depozitată cu ajutorul unor configurații diferite de ace foarte subțiri în stratul papilar al dermului.
Procedura este potrivită pentru persoanele care doresc sa îmbunătățească forma sprâncenelor, persoanelor care și-au pierdut părul din sprâncene în urma pensatului excesiv și vor să aibă un look îngrijit zilnic, pe tot parcursul zilei.

Cât durează o ședință?

O sedință inițială de microblading poate dura până la 2 ore. Aceasta începe întotdeauna de la rezultatele așteptate și în funcție de acestea se realizează un design al sprâncenelor. După ce se ajunge la un consens asupra acestuia, începe procedura efectivă, se aplică anestezicul și apoi pigmentul cosmetic este depozitat în stratul papilar al dermului cu ajutorul unor configurații diferite de ace foarte subțiri.

Cât rezistă tatuajul?

Durata medie de viață a unui tatuaj realizat prin microblading este între 1 și 2 ani.
Această durată este influențată de o multitudine de factori, printre care: tipul de ten, expunerea la soare, produsele cosmetice folosite, existența unor dereglări hormonale, deficiența de fier, hiperactivitatea sistemului imunitar.
Pentru rezultate optime se recomandă apelarea la serviciile de retuș o dată pe an pentru a păstra forma și culoarea tatuajului.

Când se face retușul?

În general este nevoie de numai o ședință de retuș care durează între 1 și 1,5 ore, dar nu mai devreme de 4 săptămâni de la procedura inițială, pentru că pielea trebuie să treacă printr-un ciclu complet de regenerare (aproximativ 28 zile) pentru ca retușul să poată fi realizat cu succes. Cele mai bune rezultate sunt obținute atunci când retușul este făcut între 6 și 8 săptămâni de la sedința inițială.
Retușul anual se realizează pentru a împrospăta un tatuaj cosmetic estompat, ideal a fi facut în termen de până în 1,5 ani de la procedeul inițial.
Corecțiile de tatuaj sunt în general mai greu de realizat pentru că implică de cele mai multe ori neutrălizari de culoare, tehnici combinate și mai multe ședințe.

Care trebuie să fie așteptările? 

Deși personalul ArchBrows este unul perfecționist, naturalețea este principalul lucru pe care îl vei obține în urma tatuajului ArchBrows. Trebuie să țineți cont de faptul dovedit științific că fețele oamenilor sunt prin natura lor asimetrice. Realizarea unor sprâncene perfect simetrice nu poate ca atare decât să accentueze asimetriile faciale. Întotdeauna tatuajele ArchBrows urmăresc realizarea unor sprăncene în deplină concordanță cu trăsăturile faciale, sprâncene care să avantajeze și să pună în evidență trăsăturile. De aceea ArchBrows nu folosește niciodată șabloane și nu recomandă niciodată transformări dramatice, extreme.

 

Sunt contraindicații sau riscuri? Cum decurge perioada de vindecare?

Răspunsurile la absolut toate întrebările le vom găsi impreună urmărind această pagină!

MICROBLADING cu ARCHBROWS: Before & After!

Pentru servicii de calitate impecabilă, te invităm cu drag să vizitezi ArchBrows Clinique!