BABYMOOV ROMANIA

Misiunea Babymoov este să reinventeze viața de zi cu zi a părinților, oferind produse de încredere, cu un design superior și avansate din punct de vedere tehnologic. Cine cunoaște mai bine nevoile părinților decât chiar ei, părinții?

Fondatorii companiei sunt 3 tătici al căror scop este să creeze produse utile, de aceea întregul proces inovativ se concentrează pe utilitate.

Toate produsele Babymoov sunt create cu părinții, pentru a concepe inovația care simplifică viața de părinte. O gamă completă care reinventează primul prânz, prima plimbare, primul somn al celor mici.

Siguranța produselor pentru bebeluși este cea mai importantă când vine vorba de cel mic. Babymoov se angajează să vă ofere cele mai sigure produse, toate certificate de laboratoare independente și oferă tuturor părinților Garanția pe Viață a produselor electrice.

Descoperă categoriile de produse Babymoov:

Ne face plăcere să recomandăm:

Robot multifuncțional 5 in 1 Nutribaby (+)

Un robot de bucătărie adevărat, nu doar pentru cei mici, ci și pentru întreaga familie.
În etapa diversificării, fiecare mămică dorește tot ceea ce este mai bun pentru bebeluș: mâncare sănătoasă și variata – însă acest lucru înseamnă mult timp petrecut în bucătărie, iat timpul devine foarte prețios când devii mămică.

Robotul pentru bucătărie Nutribaby (+) înglobează 5 funcții distincte: încălzitor pentru biberoane, sterilizator, aparat pentru gătit cu abur, blender, precum și funcția de decongelare/reîncălzire a mâncării.

Set 5 piese de hrănire din Bambus

Setul Bamboo conține toate piesele necesare care îl vor ajuta pe cel mic să devină independent la servirea mesei, într-un mod simplu și natural.

 

Află mai multe despre programul de garanție pe viață a produselor Babymoov!

 

Ofertă specială pentru comunitatea Flaveur:

Cod special de reducere pentru comunitatea Flaveur: FLAVEUR25. Acest cod este valabil exclusiv la comenzile telefonice, de pe site-ul Bebebrands.

Contact: http://www.bebebrands.ro/contact

Oferta: La achiziția unui Robot multifuncțional Nutribaby (+), prin comunicarea codului unic Flaveur, cumpărătorul își poate alege un accesoriu de alimentație cadou SAU o carcasă decorativă pentru Nutribaby (+), pe care îl va primi GRATUIT.

Accesoriile de alimentație înseamnă: seturi de boluri, farfurii, tacamuri, etc si pot fi vazute aici: Accesorii alimentatie

Carcasele decorative pentru Nutribaby (+) pot fi vazute aici: Accesorii decorative Nutribaby (+)

Perioada de valabilitate: pana la 30 Iunie 2018, cu posibilitate de prelungire, ulterior.