BEBE ORGANIC

Misiunea Bebe Organic este de a pune la dispoziția părinților produse deosebite pentru bebeluși și copii mici, realizate exclusiv din materiale naturale, verificate temeinic pentru a fi cât mai puțin dăunătoare pentru pielea bebelușilor.

Pornind de la propria experiență de mamă a unui copilaș cu dermatită atopică, am descoperit calitățile și beneficiile bumbacului organic – un material moale, delicat și extrem de prietenos cu pielea sensibilă.

Produsele din bumbac organic sunt certificate GOTS, ceea ce este o garanție a respectării standardelor de cultivare, procesare și vopsire a bumbacului, fără pesticide, insecticide sau alte chimicale.

Alături de hăinuțele deosebilte pentru prematuri, bebeluși și copilași până la doi ani, avem și o selecție de accesorii textile pentru cei mici și jucării inedite pentru aceștia: jucării din cauciuc natural pentru baie sau dentiție, jucării din lemn pentru dentiție și personaje simpatice, împletite din bumbac organic.

Descoperă BEBE ORGANIC:

Haine prematuri

Haine bebeluși

Haine fetițe

Haine băieți

Accesorii textile

Jucării

Haine prematuri

Haine bebeluși

Haine fetițe

Haine băieți

Accesorii textile

Jucării

Brand-urile pentru copii comercializate:

  • Serendipity Organics
  • Fresk
  • Finn&Emma
  • Oli&Carol

Ne face plăcere să recomandăm:

Costumaș câmp de flori

un costumaș lejer de vară, din bumbac organic

Girafa Ami

jucărie zornăitoare din bumbac organic, simpatică și mereu zâmbitoare

Ofertă specială pentru comunitatea Flaveur:

discount de 10% la prima comandă

 

Până pe 15 iunie 2018, oferim membrilor comunității Flaveur un discount de 10% la prima comandă plasată pe magazinul nostru online.

Cod de discount: FLV1. Pune produsele în coș și apoi intră în secținea Vezi coșul, pentru a adăuga cuponul de discount. Discountul este valabil pentru orice produs, mai puțin pentru cele care se afla deja într-o altă promoție.

Crește-l organic, cu Bebe Organic!