Ce spuneti de un biban cu mozzarella si rosii la cuptor? Este extraordinar de gustos si merge de minune cu un piure de cartofi cu morcovi.
Am folosit desigur file de biban de la Edenia!
Bibanul este un peste rapitor, de dimensiuni mari, care traieste in apa dulce. Carnea lui are o culoare alb-roz, foarte gustoasa, cu textura ferma, consistenta, suculenta si, prin urmare, usor de gatit. Datorita continutului mediu de grasimi, bibanul este un peste ideal pentru dieta.
INGREDIENTE
600g file de Biban de la Edenia
125g mozzarella fresca
o rosie mare
o ceapa rosie
ierburi de Provence
busuioc
ulei de masline
MOD DE PREPARARE
Bucatile de peste decongelate in prealabil in frigider le punem in tava pe hartie de copt.
Ungem pestele cu ulei de masline si presaram ierburi de Provence.
Deasupra fiecarei bucati de peste, punem o felie de rosie, o felie de ceapa si o felie de mozzarella apoi presaram busuioc.
Bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 30 de minute.
Extraordinar de gustos si merge de minune cu un piure de cartofi cu morcovi.
Pofta mare!
Pestele Edenia este 100% natural, fara fosfati, aditivi sau alte chimicale, fiind filetat si congelat in ziua capturii.
Speciile de peste Edenia sunt atent selectionate din cele mai bune specii la nivel international.
Congelarea se face individual si rapid, pestele pastrandu-si astfel prospetimea, aspectul si forma.
Va invit sa folositi cu incredere pestele Edenia in preparatele Flaveur!