BabyNeeds.ro – De toate pentru pitici și pentru ale lor mămici!

BabyNeeds, magazinul online cu produse speciale pentru micii plimbăreți, le oferă părinților cele mai inedite forme de distracție cu roți, pentru ca micuții să inceapă să exploreze lumea într-un ritm mai rapid.

Aceste vehicule speciale pentru micuți nu sunt doar o formă de distracție banală, ci contribuie major la foarte multe aspecte ale dezvoltării prichindeilor. Printre aceste beneficii de care pot ține cont părinții atunci când achiziționează un astfel de mijloc de transport pentru cei mici, sunt mai ales sănătatea prin miscare și distracția la orice vârstă

La BabyNeeds există o gamă variată de vehicule speciale pentru prichindeii nerabdători să se plimbe fără griji pe ceva colorat și cu o viteză care îi incantă. Oferta BabyNeeds constă în următoarele tipuri de vehicule speciale pentru cei mici:

Biciclete

Triciclete

Trotinete

Karturi

Skateboarduri

Role

Toate acestea pot fi găsite în magazinul online BabyNeeds, iar părinții pot profita de reducerile speciale pe care BabyNeeds le-a pregătit special pentru bucuria prichindeilor.

Ofertă specială:

Reducere 10% la achiziționarea oricărei biciclete de copii de la BabyNeeds

Toți membrii comunității Flaveur beneficiază de un discount de 10% aplicabil oricării biciclete de copii BabyNeeds.

Codul pentru cuponul de discount este: mamicaflaveur

Reducerea de preț este disponibilă pentru orice produs care nu se afla dejă într-o altă promoție pe site-ul www.babyneeds.ro.

Oferta este valabilă până pe 30 iunie 2019.