INGREDIENTE
150g mango
1 lingură lapte de vaca sau vegetal
1 ou
3 linguri unt de cocos
făină cât cuprinde (200-250 g)
2-3 linguri fulgi de cocos.
MOD DE PREPARARE
Am curățat și pasat mango în robotul de bucătarie.
Separat am bătut oul cu lapte și untul de cocos.
Apoi am adăugat piureul de mango, fulgii de cocos și făină cât să obțin un aluat elastic, ușor de întins.
Am întins o foaie subțire și am decupat forme de biscuiți.
Am dat tava la cuptorul preîncălzit, la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 20-25 minute.
*Fructul de mango trebuie să fie foarte bine copt.
Buna! Am facut biscuitii, f. buni la gust, felicitari pt reteta. O intrebare: cum ar trebui sa fie textura? Ai mei au iesit un pic (prea) crocanti deasupra si cam in interior. Multumesc!
Si cam moi in interior, voiam sa zic.
Bună! Mă bucur că v-au plăcut! Să fi fost prea mare temperatura cuptorului? Cam așa au fost și ai mei, dar nu au rămas umezi în interior.
De unde luați untul de cocos?
uleiul de cocos il gasiti la plafar sau la magazinele online.
Untul de cocos l-am mai văzut la Bebe Tei sau la Auchan
Am și eu o întrebare cu ce fruct mai pot sa înlocuiesc mango?
Mulțumesc
nectarina de exemplu.
Buna! Se poate inlocui untul de cocos cu unt normal?
se poate inlocui cu ulei sau unt normal.