INGREDIENTE
150g unt moale (la temperatura camerei)
O lingura zahar (optional sau in functie de preferinte)
1 ou
150g faina alba de grau
150g migdale macinate fin
Aprox 150g zmeura
MOD DE PREPARARE
Mixam untul moale cu zaharul pentru aproximativ 3 minute. Adaugam oul si continuam sa mixam. Incepem sa adaugam faina putin cate putin continuand sa mixam pana se integreaza toata.
Migdalele macinate fin le vom amesteca in compozitie cu o spatula.
Punem o lingura de compozitie pe fundul unor forme rotunde de briose. Daca formele sunt mici atunci vom pune o lingurita. Nivelam usor compozitia in forma iar deasupra infingem 2 sau 3 zmeurici. Daca nu dorim sa folosim formele de briose atunci putem pune compozitia direct in tava pe hartie de copt, dand forma de cerc.
Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 20 minute sau pana se rumenesc usor.
Ies fragezi si gustosi. Pofta mare!