BRIELE

briele.ro a apărut pentru pentru a oferi copiilor și părinților o gamă cât mai variată de jucării din lemn de calitate superioară care să îi ajute la dezvoltarea lor, să îi invețe treptat și discret noi însușiri și abilități necesare, sa îi expună la lucrurile cu care vor interactiona mai târziu în viață.

Cu mulți ani în urmă, înainte de inventarea plasticului, lemnul era folosit pentru fabricarea jucăriilor pe care copiii le prețuiau și cu care se jucau. Aceste jucării tradiționale din lemn erau adesea lucrate manual și aveau chiar roți, arcuri și piese mobile.

Aproape orice tip de jucărie pentru copii poate fi realizată din lemn, inclusiv blocuri de construcții, garnituri de tren, mașini, case de păpuși, bănci de lucru, instrumente muzicale, păpuși și teatre de spectacole de păpuși, puzzle-uri și multe altele. Deși aceste tipuri de jucării sunt fabricate de obicei din plastic în zilele noastre, există încă multe avantaje ale jucăriilor tradiționale din lemn.

CATEGORIILE DE JUCĂRII BRIELE!

JUCĂRII DE ROL

JUCĂRII MONTESSORI

JUCĂRII EDUCATIVE

JUCĂRII DIN LEMN

JUCĂRII BEBELUȘI

JUCĂRII MOTRICE

JUCĂRII FETE

JUCĂRII BĂIEȚI

DESCOPERA JUCĂRIILE DIN LEMN BRIELE!

Jucăriile au un rol esențial în primii ani de viață a copiilor. Sunt principalul instrument cu ajutorul cărora învață lucruri elementare și necesare pe tot parcursul vieții.

Jucariile din lemn au un mare avantaj, fiind realizate din materiale naturale. Majoritatea sunt jucării simple, colorate cu culori pe baza de apă, non-toxice, sigure din primii ani de viață, chiar și pentru bebelușii care duc totul la gură. Lemnul este un material natural, biodegradabil, superior multor alte materiale în ceea ce privește sustenabilitatea și compatibilitatea cu mediul înconjurător.

La Briele, puteti găsi întotdeauna cadoul perfect pentru copil!

Pe site-ul Briele.ro vă așteaptă o gamă largă de jucării de lemn pentru copii, perfecte pentru evenimente speciale precum botezuri, zile de naștere sau de nume!

OFERTĂ SPECIALĂ ȘI EXCLUSIVĂ PENTRU COMUNITATEA FLAVEUR

Reducere de preț de 15% la achiziționarea oricărei jucării Briele!

Comunitatea Flaveur beneficiază din partea Briele de o REDUCERE de preț de 15% pentru orice jucarie achizitionata de pe site-ul Briele.ro.

Reducerea de preț se aplică suplimentar și la produsele care sunt deja într-o promoție pe site.

Pentru a beneficia de această reducere de preț trebuie folosit, înainte de finalizarea comenzii, codul de voucher:

mamicaflaveur

Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii dedembrie, până inclusiv sâmbătă 31 decembrie 2022.

Spor la cumpărături!