INGREDIENTE
2 oua
150g branza de vaci
50g unt
2 linguri rase cu smantana
codițele de la 2 cepe verzi
5 linguri cu vârf de faina
1/2 plic praf de copt
MOD DE PREPARARE
Am bătut ouăle ușor cu furculița, apoi am adaugat branza si untul, rase amândouă, si smantana. Am pus codițele de ceapa tăiate marunt si faina cu praful de copt si am omogenizat.
Am pus compoziția in forme de brioșe si am bagat la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana s-au rumenit, aproximativ 30 de minute.
Pofta buna!
O reteta ft ft buna, aimplu de facut, rapida si cu rezultat excelent. La 180 gr, cele 10 briose au stat cam 23 min la cuptor. Singurele observatii sunt ca o parte din unt a trecut prin hartiile de briose si s.a scurs in tava, iar compozitia a crescut frumos, dar la iesire din cuptor a mai scazut, s-au si lipit cumva de hartii, asa incat briosa in sine a ramas cam jumatate din cat crescuse initial…poate trebuia sa pun mai multa faina
Eu am adaugat si masline in compozitie, iar deasupra am presarat (doar pe unele) cubulete de rosii…gustul e demential!