INGREDIENTE

3 oua
150g faina alba de grau
2 lingurite praf de copt bio
125mL lapte
50mL ulei de masline
100g branza ( eu am pus 50g cascaval ras si 50g emmental ras, dar puteti pune ce doriti, chiar si branza de casa, cas)
80g masline la alegere (taiate rondele)
oregano (optional)

MOD DE PREPARARE

Mixam ouale cu laptele si uleiul apoi adaugam faina amestecata si praful de copt si omogenizam.

Adaugam in compozitie branza rasa, oregano si maslinele si amestecam cu o spatula.

Punem compozitie in forme de briose, dar le umplem cam pe jumatate pentru ca vor da pe afara si vor face cioc :))))).

Coacem briosele in cuptorul care a fost preincalzit la 190 grade C, caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 30 de minute sau pana se rumenesc frumos.

Bune bune si pufoase! Chiar si pentru micul dejun si un iaurt langa, eventual legume proaspete, sau chiar pentru o gustare.

Pofta mare!