Va propun cu mare drag o reteta noua de briose delicioase si pufoase de dovleac cu branza!
Putem prepara usor si rapid cu piureul de dovleac de la Edenia, cu care va recomand sa incercati reteta!
Pasat si congelat in forma de peleti, dovleacul fiert este de fapt usor de folosit in orice reteta in doar cateva minute si nici nu se decongeleaza inainte de preparare!

INGREDIENTE (8 briose mari)
1 ou
1 lingura zahar
50g ulei de masline nonextravirgin sau ulei de cocos nonextravirgin
230g piure de dovleac de la Edenia
150g faina alba de grau
2 lingurite praf de copt bio
Crema
120g crema de branza la alegere (se poate si cu ricotta)
1 galbenus

MOD DE PREPARARE
Punem peletii de piure intr-o craticioara la foc mic si amestecam pana se decongeleaza.
Intr-un bol mixam oul cu zaharul pentru 1 minut, apoi adaugam uleiul, piureul de dovleac si faina amestecata cu praful de copt, mixand dupa fiecare pana se integreaza.
Separat, mixam crema de branza cu galbenusul pentru cateva secunde.
Impartim compozitia cu dovleac in 8 forme de briose iar deasupra repartizam cate 2 lingurite din compozitia cu branza. Amestecam usor deasupra cu o scobitoare.
Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 35-40 minute sau pana trec testul cu scobitoarea.
Pofta mare!

Piureurile Edenia contin 100% legume naturale, sortate, curatate, spalate, prefierte, pasate si congelate in forma de peleti. Nu sunt modificate genetic!
Sunt ideale pentru ca se pregatesc cu usurinta si fara pierderi si rezultatul poate fi un piure rapid (fara adaos de apa) sau o supa crema (cu adaos de apa).
Piureurile de legume sunt disponibile in 4 sortimente (mazare, telina, morcovi si cartof dulce) si se gasesc deja in supermarket-urile fizice si online.
Legumele sunt pasate si congelate in forma de peleti imediat dupa recoltare, pastrand astfel intacte vitaminele si substantele nutritive.
Peletii Edenia se pot folosi usor in orice reteta, se gatesc rapid si sunt disponibili tot anul!
Va invit sa folositi cu incredere piureurile de legume Edenia in preparatele Flaveur!