INGREDIENTE
120g ananas proaspat
1 lingura zahar brut sau sirop de artar (optional) – 1 an+
20g faina alba sau integrala de grau – se poate si de ovaz, orez
20g fulgi de cocos
1 ou
100ml lapte (de vaca sau vegetal)
MOD DE PREPARARE
Ananasul il taiati bucatele mici. Daca folositi ananas din conserva, uscati-l putin inainte.
Amestecati faina cu zaharul si oul, adaugati fulgii de cocos si laptele si omogenizati bine.
Ungeti 2 vase mici cu unt sau ulei de cocos, repartizati ananas in mod egal in fiecare vas si turnati compozitie peste ananas, tot in mod egal.
Bagati la cuptor aproximativ 35 min sau pana se rumeneste putin, la 180 de grade caldura sus-jos fara ventilatie.
Pofta buna!
Buna, am incercat reteta, dar dupa o ora la cuptor la 180 grade aluatul era crud. Deasupra rumenit? Ce crezi ca s-a intamplat? Am urmat cu grija reteta.
Dupa o ora la 180 de grade nu se poate sa fie aluat crud. Preparatul are fruct, deci va ramane umed. Este imposibil sa iasa ca un pandispan. Orice preparat cu fruct in compozitie ramane umed.