INGREDIENTE (2 portii)
3 oua
300g iaurt (am folosit grecesc)
3-4 linguri gris
1 lingurita pudra de vanilie
MOD DE PREPARARE
Am amestecat cu un tel toate ingredientele.
Compozitia am pus-o in vas de yena uns cu unt si am bagat la cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana s-a rumenit putin deasupra (aproximativ 40 de minute).
La servire am pudrat cu carob.
Pofta buna!
Cât zahăr?In loc de carob pot pune altceva?
zahar in functie de cat de dulce doresti, 2-3 linguri ar fi suficiente. Carobul este optional. Poti presara fulgi de cocos de exemplu.
Merci!
Ce consistenta are? Se poate taia cubulete si manca cu mana?
da, se poate taia bucatele
Pot indulci cu o banana coapta bine?
s-ar putea, insa rezultatul nu-l cunosc 🙂
Buna! Am si eu o nelamurire…Ca textura este putin umeda sau am gresit eu undeva?
Multumesc mult
normal sa fie umeda pentru ca este o budinca.
Ati incerca varianta cu smantana in loc de iaurt? Fetitei nu ii prieste iaurtul! Multumesc
nu am incercat, insa nu ar avea de ce sa nu iasa ok.
Ce as putea pune in locul pudrei de vanilie ?
nimic, pentru ca este o reteta cu vanilie 🙂
Aceeasi intrebare o am si eu.
Am in casa doar baton de vanilie, nu si pudra si as dori sa fac reteta
taiati batonul si folositi semintele.
Buna am o intrebare
As putea folosi cuptorul cu microunde pentru coacere
nu 😀