INGREDIENTE (4 porții)
1 măr mai mare
1 morcov potrivit
80g faină albă de grâu sau făină integrală
40g fulgi de ovăz
20g unt topit sau ulei de măsline/cocos
2 ouă
100mL lapte de vacă 3,5% grăsime sau lapte vegetal
1 linguriță praf de copt bio (opțional)

MOD DE PREPARARE
Curățăm mărul și îl dăm pe răzătoarea fină, la fel procedăm și cu morcovul. Își vor lăsa zeamă dar nu le scurgem. Într-un bol punem toate ingredientele și amestecăm bine până obținem o compoziție omogenă. Punem compoziția într-un vas ceramic/silicon mai mare, astfel încât să nu iasă foarte groasă. Am folosit o formă pătrată 22x22cm.

Coacem în cuptorul preîncălzit la 190 grade C căldură sus-jos fără ventilație pentru 40-45 de minute.
Iese super gustoasă și sigur că rămâne ușor umedă. Poftă mare!