INGREDIENTE:

200 g taietei/fidea (fierti)
100 g branza de vaci sau ricotta
1 lingura sirop de artar (optional) – numai pentru 1 an+
2 oua
50 ml lapte de vaca 3.5% grasime
1 lingura stafide
15/20 cirese din compot sau proaspete

MOD DE PREPARARE:

Se fierb taieteii in apa, se storc si se clatesc bine cu apa rece.
Ouale se separa. Galbenusurile se amesteca cu taieteii si celelalte ingrediente. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza incet in aceasta compozitie.

Se unge cu unt un vas termorezistent si se toarna compozitia.
Se da la cuptor, la foc mediu, pentru aprox. 35 de minute, sau pana se rumeneste. (la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie)

Pofta buna!

* se pot folosi si cirese congelate sau fructe de padure
* grosimea budincii, la mine, a fost de doua degete