INGREDIENTE
1 zucchini potrivit sau dovlecel normal
2 morcovi medii
2 oua mari
1 lingurita rasa praf de copt bio
30 ml ulei de masline
60 g faina alba de grau
1 lingura cascaval ras – optional (pentru bebelusii mai mici de 1 an folosim mozzarella fresca, cea in zer)
MOD DE PREPARARE
Amestecam ouale cu uleiul, faina si praful de copt (cernute) pana se omogenizeaza.
Dam pe razatoare mare morcovii si zucchini. Stoarcem legumele intre palme pentru a mai elimina din zeama si le adaugam compozitiei de oua.
Punem si lingura de cascaval ras. Coacem la 180 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 46 de minute.
Eu am copt in forme de briose din silicon.
Pofta buna!
*Budinca iese umeda. Se poate pastra la frigider pana la 3 zile si se poate reincalzi in cuptor.
Buna ziua, as vrea sa stiu daca aceste briose trebuie sa iasa umede in interior. Eu am facut si au iesit umede. E normal sau nu sunt bine coapte? Le-am lasat 50 min la 180 grade si erau rumene la exterior.
Multumesc mult!
sunt briose cu legume e normal sa iasa umede! 50 de minute in cuptor nu are ce sa nu fie gatit. Doar pandispanul simplu iese uscat si pufos!
Ok, multumesc Cristina. Apreciez raspunsul