INGREDIENTE
4 oua
170 g crema de branza tartinabila (se poate si cu ricotta sau cu branza de casa)
4 linguri gris
Unt pentru uns vasul
MOD DE PREPARARE
Separam albusurile de galbenusuri.
Mixam galbenusurile cu crema de branza, apoi adaugam grisul si mixam pana se integreaza.
Cu o spatula, integram si albusurile batute spuma, amestecand de jos in sus foarte usor.
Compozitia trebuie sa ramana aerata, deci amestecam foarte usor, cu miscari largi, nu amestecam energic ca la omleta.
Ungem un vas ceramic sau de yena cu unt (am folosit un vas cu dimensiunea de 25x19cm) si bagam la cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 30 de minute sau pana se rumeneste deasupra.
Sigur va avea succes mai ales daca ati testat deja PAINICILE MIC DEJUN.
Pofta buna!
Multumesc mamicii Neatu Nicoleta pentru ideea geniala!
Buna ziua!
Oare pt ce varsta e?Pot sa ii dau fetitei de 11 luni?Ca vad ca are albus in compozitie si stiu ca albusul se da dupa un an.
Multumesc!
cititi va rog toate articolele de aici https://flaveur.ro/category/alimentatia-copilului/ si veti afla raspunsul la intrebare.
Pot folosi mascarpone?
Multumesc!
nu
Bună. Pot folosi brânză de casa? Mulțumesc.
cred ca da.
Buna! Se poate prepara seara pentru a doua zi dimineata? Multumesc
desigur
Buna. Poate au fost lingurile de gris cu varf sau de la cuptor dar mie mi-a iesit cam uscata, desi aerata. In rest buna la gust. Am rezolvat uscaciunii prin a servi budinca cu iaurt si bebe a papat. Deci mami si bebe fericiti!