Carioci, seturi de creioane și planșe reutilizabile MicoStore.ro

MicoStore.ro este o echipa tânără a cărei valori de bază sunt profesionalismul și calitatea și a cărei principal scop, în tot ceea ce face, este să aducă zâmbete pe chipul clienților.
O echipă deschisă și zâmbitoare și întotdeauna pregătită pentru a face tot ce poate pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților.

Descoperă cariocile, seturile de creioane și planșele reutilizabile MicoStore.ro

Carioci Do a Dot

Carioca Baby 1+

Seturi creioane

Planșe reutilizabile

Ne face plăcere să recomandăm:

Cariocile Do a Dot

Ușor de utilizat, perfecte pentru copii mici, preșcolari, școlari, pentru proiecte în grădinițe și scoli. Recomandate de profesori, psihoterapeuți și părinți.
Cariocile Do a Dot sunt pe bază de apă, se spală ușor și nu sunt toxice pentru copii. Nu se usucă niciodată, chiar și fără capac. Sunt ideale pentru activități educative și de colorat fără să te murdărești, fie că ești la școală, grădiniță sau în vacanță.
Intră acum pe www.micostore.ro pentru a descărca GRATUIT peste 150 de fișe de lucru cu activități Do a Dot!

 

Carioca Baby 1+

Carioca Baby 1+ este o cariocă special realizată pentru copii cu vârsta începând de la 1 an!
Este o cariocă testată dermatologic, fabricată în Italia, cu un design atrăgător și capac în formă de ursuleț. Nu prezintă niciun fel de risc de înghițire iar forma ergonomică a fost concepută pentru a se potrivi cu mâinile mici ale copiilor.
Vârful cariocii este unul special, scurt și rotund, rezistent la apăsare. Cerneala este non-toxică, superlavabilă și poate fi îndepartată numai cu apă.
Cariocole vin ambalate în cutii de câte 6 bucăți.

Seturile de creioane pentru pictură Maskup 

Seturile de creioane pentru pictură Mask-up, de la Carioca, sunt soluția perfectă pentru a realiza machiaje artistice pentru copii (și nu numai) pentru că sunt realizate din materiale non-toxice și textura culorilor este concepută pentru a adera pe piele.

Recomandat pentru petreceri de ziua copiilor și evenimente speciale – puteți crea desene pe față cu animalele preferate, super – eroi, personaje din desene animate, desene de Halloween sau orice design abstract.

Creioanele cu vopsea solidă pentru pictură pe față sunt foarte ușor de folosit, nefiind nevoie de apă pentru a le aplica pe față sau pe corp.

Planșele de colorat reutilizabile

Sunt realizate din silicon și se spală cu apă sau cu un șervetel umed. Se pot colora cu orice carioci pe bază de apă.
Special concepute pentru a fi refolosite și a capta atenția copiilor, planșele de colorat sunt în format A3 și sunt ușor de folosit atât pe birou, masa din bucatarie, pe jos, la restaurant, în avion sau în mașină în timpul călătoriilor.

Colorează! Spală! Colorează iar și iar… Spală!

Fișele de lucru Do a Dot

Fișele de lucru Do a Dot sunt atât educative cât și distractive și sunt realizate pe dificultăți diferite.
Pe site-ul MicoStore.ro. sunt peste 150 de fișe de lucru în format PDF ce pot fi folosite ori de câte ori se dorește și pot fi descărcate GRATUIT.

Cariocile Do a Dot sunt preferatele copiilor pentru că pot face cu ele o multitudine de activități și jocuri educative. Special concepute pentru copii, pe bază de apă și netoxice, cariocile lavabile sunt ideale pentru colorat și scris.

Planșele de colorat reutilizabile reutilizabile #FunnyMats

Colorarea are multe beneficii: relaxare, sporește abilitatea de concentrare, susține imaginația! Nu doar pentru copii, ci și pentru adulți!
Planșele sunt de colorat reutilizabile sunt ușor de spălat, pur și simplu ștergeți cu șervețele umede sau spălați cu săpun și apă!
Planșele au designuri frumoase și educative, sunt ecofriendly și sunt fabricate cu silicon Platinum Premium care a fost testat în laborator pentru a fi sigur.

Tempera lavabilă Carioca Baby Finger Paint 2+

– Non-toxică.
– Testată dermatologic!
– Siguranță maximă pentru copii!
– Nu prezintă riscuri!
– Se curăță usor cu apă și săpun!
– Cantitate: 80 ml!
– Dimensiuni: 49,5 x 25,5 x 26 cm!
– Pachetul conține 6 cutii cu tempera!