INGREDIENTE

2 oua
1 lingura sirop de artar sau zahar brut (optional sau in functie de preferinte)
125ml ulei
125ml lapte
200g faina
2 lingurite praf de copt bio
2 linguri carob
2-3 linguri merisoare (hidratate)- optional

 

MOD DE PREPARARE

Mixati foarte bine ouale cu zaharul, pana devine compozitia cremoasa si zaharul s-a topit.

Adaugati apoi laptele si uleiul si continuati sa mixati, adaugati si faina si praful de copt putin cate putin si mixati pana devine compozitia omogena si cremoasa.

Turnati 2/3 din compozitia in forma de chec, iar compozitia ramasa o amestecati cu carobul, apoi o turnati deasupra.

Presarati merisoare si bagati forma in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus jos fara ventilatie pentru aproximativ 30 de minute sau pana trece testul scobitorii.

Pofta buna!

*Cantitatea de zahar o stabiliti in functie de preferinte.

*Puteti adauga si nuca.