INGREDIENTE
250g branza cremoasa sau branza de vaci
2 oua
4-5 linguri pesmet
MOD DE PREPARARE
Amestecati toate ingredientele si lasati compozitia in repaus 15 minute pentru a se umfla pesmetul.
Ungeti mainile cu putin ulei si formati chiftelute pe care le puteti in tava pe hartie de copt.
Bagati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana se rumenesc putin.
Pofta buna!
Pot folosi ricotta? Mulțumesc
da
Merge si cu branza de vaci facuta in casa (nu este cremoasa)? Multumesc!
da, dar poate trebuie sa puneti mai putin pesmet.
Am facut si noi acum cu ricotta. Au iesit foarte bune, multumim pentru idee 🙂
super! Ma bucur ca v-au placut! 🙂
Sunteți super ,abea aștept să ajungem la diversificare ,că idei de mâncăruri aveți foarte bune
Pentru bebe de 10l3s??
dupa 1 an
Oare Merge cu mascarpone?
nu
Branza de casa amestecata cu smantana? Nu am suficienta branza.
atunci cred ca va trebui sa mai adaugati pesmet.
De ce doar după un an?
au pesmet
Ce fel de pessmeti folositi?
Pai si daca au pesmet, ies prea tari, sau de ce anume nu se pot da si la copii mai mici? Noi avem aproape 10 luni. Multumesc
are sare 🙂
este bun orice pesmet 🙂
Pai cu pesmet facut in casa (din paine fara sare) sunt sigura ca e ok
In forme de briose merg coapte?
nu prea 🙂
Putem folosi gris în locul pesmetului ?
nu