INGREDIENTE

400g naut fiert
1 ceapa mare
2 morcovi
1 pastarnac
1 ardei gras rosu
1 ou
Patrunjel uscat sau proaspat
Ulei de masline

MOD DE PREPARARE

Curatam legumele si le tocam marunt la robot.

Punem legumele la inabusit cu o lingura de ulei si jumatate de cana de apa.

Lasam la foc mic pana se inamoaie si nu mai ramane deloc apa. Daca nu se inmoaie atunci mai adaugam putina apa si lasam sa scada complet.

Lasam legumele la racit.

Intre timp bagam nautul la robot sa-l tocam. Puteti folosi si blenderul vertical.

Amestecam nautul cu legumele inabusite, oul si patrunjelul.

Formam chiftelute (eu am folosit ustensila de inghetata) pe care le punem in tava pe hartie de copt.

Ungem chiftelutele cu ulei de masline folosind o pensula.

Coacem chiftelutele de naut la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana se rumenesc frumos, aproximativ 35 de minute.

Pofta buna!