Pentru masa de pranz de astazi servim ciorba cu perisoare de porc! Usor si rapid de pregatit, va fi bime primita si de cei mici si de cai mari!
Va recomand cu drag sa folositi pentru aceasta reteta legumele pentru ciorba de perisoare de la Edenia pentru ca tot ce va mai ramane de facut este sa pregatiti perisoarele!
Mixul de legume este bine ales si proportionat pentru a complimenta perfect ingredientul vedeta, perisoarele, si pentru a oferi gustul traditional retetei.
Legumele continute sunt cuburi de morcovi, pastarnac, ceapa, ardei rosu dulce, telina si rosii decojite.

INGREDIENTE (5-6 PORTII)
300g pulpa de porc
1 ou
1 punga legume pentru ciorba de perisoare de la Edenia
200g rosii pasate
Patrunjel uscat
2.5L apa

MOD DE PREPARARE
Carnea o taiem cubulete si o facem pasta la maruntitorul electric apoi o amestecam cu oul.
Ne umezim mainile si formam perisoare pe care le punem pe o farfurie.
Punem apa la fiert si, in momentul in care da in clocot, adaugam perisoarele si lasam sa fiarba 30 de minute.
Dupa cele 30 de minute, adaugam legumele direct congelate si rosiile pasate. Mai lasam sa fiarba inca 10 minute din momentul in care apa da din nou in clocot.
La sfarsit adaugam patrunjelul si gata o ciorba rapida si delicioasa pentru intreaga familie.
Pofta mare!

Legumele pentru ciorbe si supe Edenia sunt sortate, curatate, spalate, portionate, mixate in proportii specifice retetei si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.
Cu amestecurile de legume pentru ciorbe si supe Edenia, totul este foarte simplu!
Fiecare mix de legume este foarte bine proportionat, astfel incat succesul retetei sa fie garantat de fiecare data.
Va invit sa folositi cu incredere legumele pentru ciorbe si supe Edenia in preparatele Flaveur!