Va propun astazi, impreuna cu Kotányi, o noua reteta, la fel de sanatoasa si extrem de savuroasa, multumita noii minunatii Veggy lansate de Kotányi!
Va recomand cu caldura Veggy si va invit la o incredibil de delicioasa ciulama de quinoa cu zucchini si Veggy!
Veggy Classic este un amestec de asezonare fara sare, adaptat pentru bucataria vegetariana. Combinatia de ceapa, usturoi, rozmarin, kale si rosii este una foarte versatila, iar rafinamentul preparatelor vegetariene este absolut garantat!
INGREDIENTE (3 portii)
O cana mica quinoa
2,5 cani apa (aceeasi masura ca la quinoa)
1 zucchini
1 ardei gras rosu
1 ceapa rosie
1 pastarnac
1 morcov
3 linguri ulei de masline
200g smantana
2 lingurite Veggy Clasic de la Kotányi
2 lingurite patrunjel maruntit de la Kotányi
MOD DE PREPARARE
Quinoa inmuiata minimum 6 ore o fierbem in cele 2,5 cani de apa, aproximativ 15-20 de minute pana absoarbe toate apa si se formeaza spirale.
Tocam zucchini cubulete de aproximativ 2cm iar restul legumelor le tocam marunt la tocatorul electric sau le dam pe razatoarea mica.
Punem legumele la inabusit cu uleiul de masline si un pahar de apa.
Legumele trebuie sa devina moi si cremoase astfel ca vom mai adauga cate putina apa din cand in cand daca mai este nevoie.
Cand legumele s-au gatit si nu a mai ramas decat putina apa, vom adaugam quinoa si Veggy Clasic de la Kotányi si patrunjelul maruntit. Amestecam bine si mai lasam pe foc 1 minut. Oprim focul, lasam cateva minute apoi adaugam si smantana si amestecam.
Eu m-am indragostit de acest pliculet minune datorita caruia am servit cea mai delicioasa si aromata cina :).
Veggy Classic este deasemenea ideal si in mancaruri de cartofi, sufleuri, chiftele de legume, strudele sau preparate tartinabile.
Kotányi sustine, ca si Flaveur, mamicile tinere si moderne sa gateasca si sa isi urmeze pasiunea, precum si sa adopte un mod de viata si alimentar cat mai sanatos,
Va invit sa aflati mai multe despre Kotányi aici: www.flaveur.ro/kotanyi si sa descoperiti portofoliul foarte bogat de condimente Kotányi! Va invit sa le si folositi cu toata increderea in preparatele Flaveur!
Buna ! De la.ce vârstă se poate pune in mâncarea bebelușului ?
Dvs decideti asta!
Buna ziua, quinoa cat timp trebuie fiarta si trebuie rasnita sau semintele se servesc ca atare? Multumesc
nu trebuie rasnita ci doar hidratata in prealabil. Se fierbe pana infloreste, aproximativ 20 de minute
Se poate congela?
da