MICOSTORE.RO ȘI FLAVEUR TE INVITĂ LA CONCURS!

R

Gătește rețeta MICOSTORE.RO de prăjitură cu gem

R

Înscrie-te în concurs postând o imagine cu preparatul tău

R

Și poți câștiga premiul oferit de MICOSTORE.RO!

1) GĂTEȘTE REȚETA MICOSTORE.RO DE PRĂJITURĂ CU GEM

Pentru a vă înscrie în concurs trebuie să gătiți rețeta de prăjitură cu gem! Doar cu această rețetă vă puteți înscrie în concurs!

PRĂJITURĂ CU GEM

2) ÎNSCRIE-TE ÎN CONCURS POSTÂND O IMAGINE CU PREPARATUL TĂU

Pentru a te înscrie în concurs trebuie doar să creezi o postare pe grupul Facebook „Bebeluși – diversificare și rețete Flaveur” în perioada 13 – 14 noiembrie 2019.

Fiecare postare trebuie să conțină, pe lângă fotografia proprie a preparatului realizat de tine:
I) link-ul rețetei Flaveur utilizată;
II) hashtag-ul campaniei. Fără acesta scris corect postările nu pot fi identificate.

#retetaMICOSTORE

3) ȘI POȚI CÂȘTIGA PREMIUL OFERIT DE MICOSTORE.RO

Dacă îndeplinești condițiile de participare ești înscris în tragerea la sorți în urma căreia poți câștiga premiul oferit de MICOSTORE.RO constând într-o tăbliță magnetică pentru scris și desenat cu cifre, litere și tangram.

 

Imaginea este cu titlu de prezentare.

Tăblița magnetică pentru scris și desenat este ideală pentru că permite copilului să-și dezvolte imaginația prin desen, să scrie cuvinte sau să facă primele calcule. Copiii asimilează informații mult mai ușor dacă acestea sunt prezentate într-un mod cât mai plăcut și relaxant pentru ei.

Tăblița este compusă din:
– o tăbliță magnetică pe care se poate scrie și desena cu carioca (whiteboard);
– o tăbliță magnetică (aceeași tablă pe care se poate desena cu carioca) pentru formarea de peisaje cu piesele colorate magentice care se pot pune pe suprafața magnetică;
– o tăbliță neagră pe care se poate scrie cu creta – tabla magnetică are pe verso tabla neagră;
– un pachet cu litere și cifre prevăzute cu magnet (magnetice);
– un joc tangram cu piese prevăzute cu magnet (magnetice) care se folosește pe tabla magnetică.

Premiile concursului sunt oferite de MICOSTORE.RO, partenerul Flaveur ale cărui jucării educative din lemn le recomandam cu drag!

 

 

Jucăriile MicoStore.ro sunt jucării pentru toate vârstele la prețuri extraordinare!
Sunt toate atent selectate și sigure, nu conțin substanțe toxice și sunt vopsite cu vopsea pe bază de apă. Sunt jucării rezistente care pot fi folosite pentru o perioadă îndelungată, putând fi transmise chiar de la un frate la altul. Sunt jucării solide care se deteriorează greu dar care se curăță însă ușor. Jucăriile din lemn MicoStore.ro sunt ideale pentru că oferă acea „atracție magică” ce încurajează jocul imaginației prin explorare și contact direct și pentru că dezvoltă creativitatea copiilor. Mai mult de atât, fiecare jucărie este concepută să îl ajute pe copil să deprindă o anumită abilitate.

 

REGULAMENT DE CONCURS

1. Concursul este oferit de MicoStore.ro și Flaveur, întreaga responsabilitate a organizării concursului aparținând Flaveur.
2. Concursul de desfășoară în grupul Facebook „Bebelusi – diversificare si retete Flaveur” iar înscrierea în concurs se poate face printr-o postare pe grup în care se prezintă un preparat propriu realizat după rețeta menționată în pagina de concurs.
3. Înscrierea în concurs a unui participant este considerată validă în urmatoarele condiții:
(a) se prezintă o fotografie proprie a preparatului realizat,
(b) se precizează cu link rețeta Flaveur folosită,
(c) se folosește hashtag-ul #retetaMICOSTORE.
4. Fiecare participant poate participa o singură dată în concurs.
5. Înscrierile de concurs se pot face de miercuri 13 noiembrie 2019 de la ora 15:00 până inclusiv joi 14 noiembrie 2019 ora 24:00.
6. Actualii sau foștii angajați ai organizatorilor și rudele acestora nu se pot înscrie în concurs.
7. Participanții care folosesc poze copiate de pe internet sau care trișează sunt excluși din concurs.
8. Preparatele care nu sunt gătite în mod corespunzător pentru copii nu sunt înscrise în concurs.
9. Premiul concursului este oferite de MicoStore.ro și constă într-o tăbliță magnetică pentru scris și desenat cu cifre, litere și tangram.
10. Lista participanților înscriși în mod valid în concurs este publicată pe aceasta pagină vineri 15 noiembrie 2019, iar extragerea la sorți, desemnarea câștigătorului și transmiterea premiilor va avea loc în perioada 16 – 30 noiembrie 2019.
11. Desemnarea câștigătorului va fi făcută prin tragere la sorți cu ajutorul platformei www.random.org, fiind publicate print screen-ul extragerii.
12. Câștigătorul premiului acestui concurs va furniza în mod privat administratorilor Flaveur toate datele de identificare necesare transmiterii premiului.
13. Livrarea premiului către câștigătorul concursului va fi făcută de către MicoStore.ro și Flaveur printr-un serviciu de curierat sau prin Poșta Română doar pe teritoriul României în perioada 18 – 30 noiembrie 2019.