Va invit sa gatim astazi impreuna un pranz savuros de coquelet la cuptor cu cartofi si broccoli!
Folosim desigur coquelet-ul de Bretagne de la Edenia pentru gustul sau foarte special si autentic de pui de tara si pentru carnea sa foarte frageda.
INGREDIENTE
1 Coquelet de Bretagne de la Edenia
300g broccoli de la Edenia
4 cartofi potriviti
300g smantana
100g cascaval ras
condimente dupa gust
ulei de masline
MOD DE PREPARARE
Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii fierbem.
Buchetele de broccoli le fierbem pentru 6 minute.
Puiul decongelat in prealabil in frigider, il ungem cu ulei de masline, il punem intr-o tava pe hartie de copt si il bagam la cuptor la 180 grade C pentru 30 de minute.
Dupa cele 30 de minute, scoatem puiul si il transferam intr-un vas mai mare, eu am folosit de yena. Langa pui punem cartofii amestecati cu smantana iar deasupra buchetelele de broccoli peste care presaram cascaval ras.
Bagam din nou la cuptor pentru aproximativ 30 de minute, la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.
Un pranz delicios si apreciat de toata lumea. Pofta mare!
Coquelet de Bretagne este o specialitate frantuzeasca cu traditie, un puisor de ferma crescut in Bretagne cu o alimentatie 100% vegetala.
Fiind hranit cu porumb, are o culoare usor galbuie.
In cel mult 28-30 de zile atinge in mod natural varsta si greutatea perfecta pentru carnea fina si extrem de frageda.
Va invit sa descoperiti puii de la Edenia si sa ii folositi cu incredere in preparatele Flaveur!