DASCO

Dasco este un brand românesc creat în anul 2011și specializat pe importul și distribuția de dispozitie medicale, produse farmaceutice, parafarmaceutice și produse alimentare de nișă.

Portofoliul Dasco este însă unul în continuă dezvoltare și îmbunătățire, incluzând si o gamă largă de articole pentru bebeluși și copii.

EasyCare si EasyCare Baby sunt mărcile proprii Dasco cu un portofoliu de peste 150 articole, de la materiale consumabile până la dispozitive medicale electronice, precum termometre digitale, aparate de aerosoli, cântare, pompe de sân, camere supraveghere copii și multe altele.

Valorile Dasco sunt profesionalismul. rapiditatea si un grad maxim de seriozitate în satisfacerea nevoile tuturor clientilor.

Website:

www.dasco.ro

PORTOFOLIUL DASCO

Dispozitive medicale, produse farmaceutice și articole pentru bebeluși și copii

Produse alimentare de nișă și alimente funcționale

Produse cosmetice, de baie și detergenți

DESCOPERĂ PRODUSELE EASYCARE BABY!

easycare® baby este gama proprie de produse creată de Dasco cu care să-i întâmpine pe bebeluși încă din prima zi de viață și care integreaza cele mai importante caracteristici: un design fresh, vesel și prietenos cu utilizatorii, precum și o calitate înaltă la prețuri accesibile.

Dedicarea Dasco este canalizată spre cele mai importante nevoi ale bebelușului cu o preocupare constantă pentru dezvoltarea și îmbunățătirea know-how-ului, astfel încât să poată oferi mămicilor soluții fiabile și usor de utilizat.

Produsele easycare® baby sunt fabricate la cele mai inalte standarde de calitate și sunt supuse unor teste de calitate elaborate de către organisme de audit recunoscute la nivel internațional.

Gama easycare® baby include produse parafarmaceutice precum diferite tipuri de plasturi, echipamente electromedicale de ultimă generație pentru măsurarea și tratarea diferitelor afecțiuni, cum ar fi termometre cu infraroșu fără contact și nebulizatoare cu plasă, precum și o gamă proprie diversă de coliere pentru dentiție, fabricate din silicon organic FARA BPA, excelente pentru bebeluși și elegante pentru ca mamele să le poarte.

NEBULIZATOARE

PLASTURE

COLIERE PENTRU NUTRIȚIE

TERMOMETRE

ASPIRATOARE NAZALE

CÂNTARE DIGITALE

LĂMPI DE VEGHE

SUPRAVEGHERE BEBE

POMPE DE SÂN

DISPOZITIVE CALMARE BEBELUȘI

DISTRACȚIE ÎN BAIE

RECOMANDĂM CU DRAG!

Nebulizatorul cu ultrasunete EasyCare Baby cu tehnologie MESH

Nebulizatorul cu ultrasunete EasyCare Baby cu tehnologie MESH este conceput pentru tratamentul afecțiunilor respiratorii precum răceala, febra, bronșita, astmul, pneumonia, micoza pulmonară și bolile cardiopulmonare. De asemenea și pentru tratamentul bolilor profesionale și este util în tratamentul afecțiunilor ORL, precum rinita alergică cronică, laringita acută, faringita acută, amigdalita acută, etc.

Pachetul include mai multe accesorii: nebulizator cu ultrasunete, compartiment pentru medicație (inclusiv tub de pulverizare și disc cu plasă), accesorii (piesa bucală sau muștiuc, mască pentru adulți, mască pentru copii). Sita din compartimentul pentru medicație este din oțel inoxidabil, măstile sunt din material plastic, iar piesa bucală din silicon.

Nebulizatorul poate fi utilizat de adulți, oameni in vârstă, dar și de sugari și copii sub supravegherea adulților!

Termohigrometrul digital EasyCare Baby Baby 6 în 1

Termohigrometrul digital EasyCare Baby Baby 6 în 1 este un dispozitiv cu 6 funcții utilizat pentru măsurarea temperaturii și umidității din spațiile interioare. Este compact, ușor și portabil.

Pe lângă funcțiile principale, de măsurare a temperaturii și umidității, acest termohigrometru digital afișează ora și data, nivelul de confort din cameră, de asemenea poate fi utilizat ca și ceas deșteptător cu alarmă și permite utilizarea pe timpul nopții, având un ecran LCD cu iluminare.

Termohigrometrul este ideal să fie folosit în camerele copiilor și bebelusilor, persoanelor cu probleme de respirație, dar și pentru evaluarea nivelului general de confort din spațiile interioare.

Permite poziționarea pe suprafețe orizontale prin intermediul piciorușelor de fixare cât și prin aplicare (agățare sau prin intermediul magneților de pe verso).

Cântarul digital corporal 2 în 1 EasyCare Baby pentru bebe și mamă

Cântarul digital corporal 2 în 1 are 2 moduri de măsurare: cu tăviță pentru bebeluși și fără tăviță pentru adulți. Prin tăvița detașabilă și funcția TARA permite monitorizarea creșterii și dezvoltării copilului. Totodata, permite urmărirea valorilor greutății mamei în perioada pre și post natală, fiind astfel destinat și adulților.

Prin funcția specială TARA cântarul anulează sau mai corect spus omite să ia în calcul o greutate curentă aflată pe cântar la un moment dat, permițând adăugarea de produse suplimentare, care vor fi cântărite separat.

Este un cântar digital de mare precizie, cu o abatere de maxim 5g pană la 20kg (în mod bebelusi) și maxim 50g peste 20kg (în mod adult). Greutatea maximă suportată este de 120kg.

Cântarul este prevăzut de asemenea cu afișaj led reversibil, funcție auto power off și indicator de supragreutate.

Camera video WiFi Smart pentru supraveghere EasyCare Baby

Camera video WiFi Smart pentru supraveghere EasyCare Baby permite monitorizarea casei sau a unei camere din casă, cu o claritate de 1080P IP Full HD. de pe PC, smart phone sau de pe tabletă. Este ideală pentru supravegherea camerei copiilor, a animalelor de companie sau a altor obiective de interes în orice zi și la orice oră.

Camera video funcționează prin intermediul unei aplicații compatibile IOS, Android sau Windows, gratuită, ușor de folosit, actualizată și îmbunătățită permanent.

Camera video permite o monitorizare completă de 360º, vizualizarea clară a detaliilor prin zoom-ul digital 4X, de asemenea vizionarea nocturnă, alb/negru, de mare claritate, fără poluare luminoasă, de până la 9 metri.

Este prevăzuta cu senzor de mișcare, alarmă, alertă de detectare a mișcării in timp real și urmărire automată. Iar printre multiplele beneficii este și sunetul bidirecțional, microfonul și difuzoarele încorporate permițând comunicarea remote cu cei dragi,

Sterilizatorul electric cu abur EasyCare Baby 3 în 1 cu uscător pentru biberoane

Sterilizatorul electric cu abur EasyCare Baby 3 în 1 este rapid, eficient, ușor de utilizat și depozitat si are o capacitate mare. Sterilizează până la șase biberoane cu accesorii în doar 10 minute!

Are 3 moduri de utilizare: modul dezinfectare, modul uscător, modul automat (atât sterilizator, cât și uscător),

Îngust, dar încăpător, sterilizatorul Easy Care Baby este si ușor de utilizat, cu doar două butoane tactile și un afișaj LCD intuitiv. Este ușor de curățat si poate fi dezasamblat ușor și rapid, în părți mai mici. Piesele sunt fără BPA pentru o utilizare 100% sigură.

Produsul conține următoarele: capac transparent, raft suzetă, corp, raft sticle, bază, filtru, capac filtru.