Decorpentrucopii.ro este un market place cu produse de amenajare interioară și materiale educaționale create special pentru copii.

Toate produsele sunt fabricate în România!

Decorpentrucopii.ro a prins viață din dorința de a aduce împreună părinți, cadre didactice pasionate de educația în stil Montessori, designeri și specialiști în amenajări interioare dedicate copiilor.

Peste 20 de producători români și-au pus pasiunea și talentul la contribuție pentru a produce: mobilier din lemn masiv, jucării și materiale educative, accesorii și textile de design interior.

Decorpentrucopii.ro vă oferă produse de calitate, la preț de producător! Fără adaousuri comerciale!

MODELE STANDARD SAU PERSONALIZATE LA COMANDĂ!

Decor Pentru Copii ne propune idei de mobilier care încurajează independența și creativitatea copiilor.

Iar pentru că siguranța copiilor este o valoare importantă, toate produsele respectă normele europene de siguranță și design destinate copiilor.

Fiecare produs este fabricat în serii mici și limitate, în ateliere mici sau medii, mici imperfecțiuni putând astfel apărea pentru că nu se lucrează pe bandă!

Vă invit să vă inspirați în amenajarea spațiilor pentru copii cu o gamă variată de mobilier și accesorii Decor Pentru Copii!

PĂTUȚURI

MIC MOBILIER

TEXTILE

DECORAȚIUNI

JUCĂRII

CORTURI DE JOACĂ

OFERTĂ SPECIALĂ ȘI EXCLUSIVĂ PENTRU COMUNITATEA FLAVEUR

Reducere de preț de 10% la pentru orice produse achiziționate de pe site-ul Decor Pentru Copii!​

Comunitatea Flaveur beneficiază din partea Decor Pentru Copii de o REDUCERE de preț de 10% pentru pentru orice produse achiziționate de pe site-ul www.decorpentrucopii.ro, pentru comenzi minime de 100 RON.

Pentru a beneficia de această reducere de preț trebuie folosit, înainte de finalizarea comenzii, codul de voucher, ce poate fi folosit o singură dată per cont creat:

DPC10FLAVEUR

Oferta este valabilă până inclusiv 31 august 2023.

Spor la cumpărături!