DODIE

Dodie este Brandul Nr. 1 în farmaciile din Franța pe produse selecționate. Cu o experiență de peste 60 de ani pe piață, Dodie însoțește cu pasiune noii părinți în marea aventură care începe pentru ei.

Dodie are o gamă completă de produse pentru bebeluși, de la biberoane și suzete, la produse de igienă și îngrijire, dar și produse de îngrijire pentru mămici. În acest mod, ne oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată prin care garantează în același timp produse de calitate dezvoltate împreună cu experți pediatri.

Preocupați să ofere părinților produse de calitate pentru copiii lor, s-au angajat la reducerea impactului asupra mediului. Astfel, Dodie dezvoltă produse sigure încă de la naștere și acordă o atenție deosebită originii și compoziției tuturor produselor.

Dodie este oferit pieței din România de către Purio, care este un importator direct, într-un continuu proces de dezvoltare, care oferă accesorii, jucării, suzete și articole de îngrijire organice, toate realizate din materiale sustenabile de la branduri inovatoare precum Dodie, Mifold, Nikidom, Mausito și Dechoker.

Produsele Dodie sunt prezente în Dr. Max, HelpNet, Farmacia Tei, BebeTei, dar și pe www.purio.ro. 

Website:

www.purio.ro

CATEGORIILE DE PRODUSE DODIE!

DESCOPERĂ PRODUSELE COSMETICE DODIE!

Dodie a dezvoltat o gamă de produse cosmetice și de îngrijire a bebelușului, potrivite pentru rutina de toaletă zilnică a acestora, încă din primele clipe de viață. Acestea sunt concepute pentru a satisface nevoile exigente ale bebelușilor și pentru a le oferi o îngrijire delicată a pielii.

Formulele produselor Dodie au fost atent concepute și dezvoltate sub îndrumarea medicilor experți dermatologi, oftalmologici și pediatri.

Toate produsele cosmeticele Dodie sunt testate dermatologic, sunt hipoalergenice și sunt compuse din combinații exclusive de ingrediente BIO și organice ce provin provin din agricultură 100% ecologică.

Hrănesc, hidratează în profunzime, protejează și catifelează pielea fragilă a bebelușului!

DESCOPERĂ BIBEROANELE DODIE!

Dodie ne pune la dispoziție o gamă de peste 35 modele de biberoane și tetine gândite special în funcție de vârsta și nevoile bebelușului.

Biberoane Dodie sunt preferate de 9 din 10 bebeluși – test efectuat de Institutul pentru Mame din Franța în decembrie 2018 pe copii cu vârsta între 0 și 24 luni.

Biberoanele Dodie sunt prevăzute cu un sistem unic brevetat anti-colici integrat în tetină si cu o supapă dublă brevetată care favorizează circulația aerului, reduce riscul de colici, aerofagie și regurgitare, ceea ce permite adaptarea debitului la ritmul de supt al bebelușului.

Biberoane sunt realizate din sticlă farmaceutică ultra rezistentă la șocuri termice sau din plastic 100% sustenabil (0% BPA și BPS).

Gama Initiation+ este potrivită pentru bebelușii nou născuți. Aceasta vine echipată cu o tetină rotundă cu 3 viteze de curgere, care ajută la reglarea fină a debitului laptelui în timpul hrănirii.

Gama Sensation+ vine echipată cu o tetină plată cu 3 viteze de curgere, care imită forma mamelonului fapt ce favorizează alternarea / trecerea între hrănirea la sân și cea la biberon.

DESCOPERĂ SUZETELE DODIE!

Dodie pune la dispoziția părinților o gamă completă de peste 30 modele de suzete, în două game anatomice și fiziologice (ortodontice), gândite pentru a se potrivi perfect vârstei și nevoilor bebelușilor.

Suzetele Dodie au fost create împreună cu medicii pediatri și experți ortodonți și sunt compuse din tetina de silicon și scutul de tritan.

Tetina reversibilă din silicon, fină sau cu striații, cu formă anatomică, garantează o bună poziționare și o bună dezvoltare a gurii bebelușului.

Scutul de tritan este fabricat dintr-un material de plastic ușor (pentru o ținere ușoară a suzetei în gura bebelușului), durabil și sigur, fără a avea în componența lui BPA sau BPS. Este prevăzut cu orificii de aerisire, ce reduce riscul unei posibil iritații ale pielii.

O parte din suzetele Dodie sunt prevăzute cu un buton fosforescent pentru o găsire ușoară în întuneric.

OFERTĂ SPECIALĂ ȘI EXCLUSIVĂ PENTRU COMUNITATEA FLAVEUR

Reducere de preț de 10% la achiziționarea oricărui produs de pe site purio.ro!

Comunitatea Flaveur beneficiază din partea Purio de o REDUCERE de preț de 10% pentru orice produse achiziționate de pe site-ul purio.ro.

Reducerea de preț nu se aplică și la produsele care sunt deja într-o promoție pe site.

Pentru a beneficia de această reducere de preț trebuie folosit, înainte de finalizarea comenzii, codul de voucher:

mamicaflaveur

Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii martie, până inclusiv vineri 31 martie 2023.

Spor la cumpărături!