Edenia aduce calitatea constanta si game diverse, disponibile tot anul!

Fiecare produs din gama Edenia a fost pregatit cu grija si poarta gustul locului din care vine, iar combinatiile diferitelor categorii de produse sunt surprinzatoare. Pasionat de bucatarie sau incepator, carnivor sau vegan, Edenia ti-a pregatit feluri de mancare si ingrediente alese cu grija.

Alimentele sunt congelate proaspete pentru a isi pastra proprietatile nutritive si gustul cel mai aproape de cum erau in momentul in care au fost aduse din natura sau preparate. Congelarea se realizeaza rapid la temperaturi foarte joase, pentru a forma cele mai mici cristale de gheata, care nu deterioreaza fibra alimentelor si pastreaza nutrientii.

Website:

www.edenia-foods.ro

Te invitam sa descoperi toata gama Edenia si sa iti lasi imaginatia sa compuna meniuri pentru toate ocaziile!

Descopera produsele Edenia

Legumele Edenia

Puii Edenia

Pestele Edenia

Ne face placere sa gatim cu:

Legumele Edenia

Legumele Edenia sunt culese in perioada de maturitate maxima, atunci cand aroma si culoarea sunt perfecte.

Congelate rapid la temperaturi foarte scazute, individual, chiar bob cu bob, legumele simple sau amestecurile sunt disponibile pe toata perioada anului.

 

Puii Edenia

Coqulet de Bretagne si Poulet Jaune Fermier d’Auvergne sunt pui ce provin de la ferme din Franta, din zone renumite pentru mediul favorabil si pentru felul in care cresc pasarile. Aceste ferme sunt verificate de institutii specializate si atestate prin certificate renumite.

Pui sunt congelati rapid si ambalati in conditii sigure si sunt reconoscuti pentru gustul autentic.

 

Pestele Edenia

Filetat si congelat in ziua capturii, pestele Edenia este 100% natural, fara aditivi sau conservanti.

Congelarea se face rapid, la temperaturi foarte joase, bucata cu bucata, pentru a pastra gustul autentic si textura ferma a fileului de peste. Gama Edenia contine specii de peste renumite la nivel international.

 

Te invitam sa ne urmaresti pentru cele mai savuroase retete! Te invitam cu incredere sa folosesti produsele Edenia in preparatele Flaveur!