EDITURA CASA – Cărți pentru întreaga familie!

Oferta Editurii Casa cuprinde titluri deosebite pentru copii, numeroase cărți de grădinărit, gastronomie, fotografie, artă și cultură, precum și o impresionantă colecție cu idei creative pentru copii și adulți.

Descoperă titlurile Editurii Casa:

Cărți pentru copii

Cărți de gastronomie

Cărți de tricotat și croșetat

Colecția Idei creative

Cărți pentru copii

Cărți de gastronomie

Cărți de tricotat și croșetat

Colecția Idei creative

Ne face plăcere să recomandăm:

Librăria lui Moș Crăciun!

De aceste sărbători de iarnă, librăria lui Moș Crăciun e la Editura Casa. Aici am pregătit o selecție de cărți potrivite pentru a fi oferite cadou celor mici. Unele dintre titluri au tematică de Crăciun, pe când altele, noutăți integral cartonate, sunt atât de frumoase, încât vor bucura orice mic cititor în vacanța cu fulgi și seri lungi.
Cărțile din seria „Prietena mea Conni” care sunt incluse în selecție, o surprind pe micuța prietenă în forfota pregătirilor de Crăciun, făcând prăjituri după o rețetă specială (pe care Conni ne-o împărtășește generos) sau alunecând în jos pe derdeluș împreună cu prietenii.
„Sunt o pisică mititică” este o noutate editorială pentru cei mai mici pici – o carte cartonată integral, în format mare, ilustrată magistral de Helmut Spanner.
Tot cartonată integral este și „La drum cu avionul” – o carte care a lipsit o vreme de pe rafturile editurii și, pentru că absența i-a fost simțită, am introdus-o cu drag în selecția pentru Crăciun. E o carte de tip „caută și găsește” cu o mulțime de detalii de observat în aeroport, în sala de așteptare sau în avion.
„Crăciunul cu Bobiță și Buburuză” conține două povești ilustrate inconfundabil și povestite cu blândețe și umor, exact în spiritul sărbătorilor care vor să vină.
Cele două titluri din seria „Junior” incluse aici sunt cele mai noi, dar și printre cele mai de succes apariții în această colecție. Sunt cărți interactive, cu ferestre cartonate care dezvăluie mistere și fac cunoașterea lumii culorilor și a sentimentelor mai palpitantă.
Din titlurile din seria „Chiț-Chiț citește” cei mici vor afla tot ce trebuie să știe despre iarnă, fulgi și gheață, dar și despre toate celelalte anotimpuri și fenomene naturale.

Ofertă specială pentru comunitatea Flaveur:

Reducerea pentru comunitatea Flaveur la titlurile din selecție este de 33%, iar perioada în care aceasta se poate revendica este de 2-10 decembrie.

Vă rugăm să folosiți codul „craciun” înainte de finalizarea comenzii, urmând linkul dedicat campaniei pe site-ul editurii:

https://www.edituracasa.ro/libraria-lui-mos-craciun.html