ErFi

ErFi.ro este magazinul specializat în care găsiți toate produsele de calitate, necesare gravidelor, mămicilor și bineînteles bebelușilor și copiilor.
Tot de la ErFi puteți cumpăra cele mai inspirate jocuri și jucării precum și hăinuțe și incălțăminte de calitate pentru bebeluși și copii.
Consultanții noștri de vânzări vă stau întotdeauna la dispoziție cu informații, detalii tehnice, fiind gata să vă ghideze spre alegerea cea mai bună pentru dvs.
De asemenea, la showroom-ul ErFi beneficiezi gratuit de montajul căruciorului, instalarea scaunului auto în autoturism, precum și de training privind folosirea sistemelor de monitorizare audio-video a bebelușilor sau a aparatelor de gătit folosite în etapa diversificării.
Clienții care doresc să imbine avantajele cumpărăturilor online cu experiența unica a shopping-ului din magazine, sunt invitați in Showroom-ul ErFi situat pe Splaiul Unirii nr. 49, sector 3, Bucuresti, locul in care pot atinge, testa si alege “pe viu” produsele prezentate pe site-ul nostru.

Website:

www.erfi.ro

Descoperă ErFi:

Masa bebelușului

Cărucioare și scaune auto

Articole mămici

Hăinute copii și accesorii botez

Siguranța bebelușului

Igienă și sănătate

Camere copii și bebeluși

Jucării și jocuri

Masa bebelușului

Cărucioare și scaune auto

Articole mămici

Hăinute copii și accesorii botez

Siguranța bebelușului

Igienă și sănătate

Camere copii și bebeluși

Jucării și jocuri

Ne face plăcere să recomandăm:

Vesela și tacâmurile Béaba

O gamă largă de veselă și tacâmuri pentru masa bebelușului: lingurițe ergonomice, lingurițe din silicon, seturi ergonomice, recipiente ermetice, farfurii, castronele!

Vă invităm să le descoperiți și să le folosiți cu încredere!

Farfuriile Ellipse

Farfuriile Ellipse sunt ideale pentru toate vârstele! Setul de masă evolutive Ellipse este format dintr-un castronaș cu o capacitate de 210 ml și dintr-o farfurie cu capacitate de 300 ml. Avantajele sunt nenumărate: formă ergonomică, bază antiderpantă, nu conțin bisfenol și multe altele.

 

Setul ermetic de masă Ellipse Bento

Setul ermetic este ideal pentru că menține mâncarea caldă sau rece timp de 2 ore și pentru că elimină riscul contaminării mâncării. Setul este compus din furculiță și linguriță ergonomice, farfurie și castronaș fără bisfenol și mai are multe alte avantaje: etanșeitate perfectă, aderență maximă cu sistem de tip ventuză, poate fi spălat la mașină, etc.

 

Recipient ermetic sticlă 250 ml Neon Béaba

Recipientul ermetic Neon are nenumărate avantaje: este gradat, are închidere ermetică și este ideal pentru refrigerea sau păstrarea hranei bebelușilor sau a copiilor mici.

 

Geanta de înfășat Sidney II

Geanta este foarte bine organizată, cu compartimente pentru accesoriile mămicii, pentru accesoriile bebelușului dar și cu un compartiment special termoizolant. Este prevăzută cu salteluță de înfășat detașabilă, confecționată din material impermeabil și are inclusă o gentuță specială antibacteriană pentru transportul suzetei. Este realizată din material impermeabil tratat anti UV +50.

 

Robotul Babycook

Robotul Babycook este o soluție ideală ce simplifică viața mămicilor și le ajută să prepare mâncarea adaptat nevoilor specifice ale bebelușilor! Robotul Babycook încorporează 4 aparate pentru hrănirea bebelușilor într-un singur produs și sub un singur nume: gatește cu aburi, poate fi folosit ca blender, dar și decongelează și reîncălzește mâncarea!

 

Cântarul de bucătărie Bleu

Cântarul de bucătărie Bleu de la Béaba este unul foarte practic, putând fi folosit atât pentru alimente solide cât și lichide. Are o gradare de 1 gram și poate cântări orice aliment de la 0 la 5 kg. Este ca atare ideal in bucătăria oricărei mămici Flaveur, fiind în plus și un cântar compact și ergonomic. Are funcție de Tara și de Reset, permițând cântărirea lichidelor și solidelor în recipientele în care se află (scăzând bineînțeles greutatea vasului). Are evident si funcție de oprire automată.

 

Recipient ermetic Neon Béaba

Recipientul ermetic Neon de la Béaba este ideal pentru refrigerea sau păstrarea hranei bebelușilor sau a copiilor mici. Recipientul este gradat, are închidere ermetică, are un volum de 240 mL și este fabricat dintr-un material ce nu conține BPA.

Lingurița de silicon Neon Béaba

Lingurița de silicon poate fi folosită încă de la începutul diversificării. Are cupa largă și ergonomică din silicon moale care nu rănește gingiile bebelușului. Lingurița soft din silicon este disponibilă în diverse variante culori vii sau pastel.