Pentru pranzul de astazi am pregatit frigarui de pui cu legume, o bucurie pentru intreaga familie! Merg de minune cu un orez sau piure de cartofi.
Am pregatit reteta desigur cu puiul Poulet jaune Fermier d’Auvergne de la Edenia, pentru gustul sau extraordinar, specific si inconfundabil de pui de tara.
O alegere sanatoasa pentru ca puii Poulet jaune sunt crescuti cu alimentatie 100% vegetala in mod traditional liber si fara tratamente cu antibiotice.

INGREDIENTE (5 frigarui)
1 piept de pui de la Poulet jaune Fermier d’Auvergne de la Edenia
12-13 rosii cherry
1 dovlecel sau zucchini mic
1 ardei gras rosu
1 lingurita boia dulce de ardei
2 linguri ulei de masline

MOD DE PREPARARE


Puiul, decongelat in prealabil in frigider, il transam si scoatem piept dezosat si fara piele.Taiem pieptul in cubulete peste care adaugam boia si ulei si amestecam bine pana se acopera toate bucatile.
Taiem dovlecelul rondele, iar ardeiul in bucati in functie de preferinte.
Infigem bucati de legume si carne in betele pentru frigarui, alternand in functie de preferinte.


Punem frigaruile pe gratarul cuptorului iar sub el asezam tava. In tava va recomand sa puneti hartie de copt pentru ca zeama care se lasa se va arde. Setam cuptorul la 200 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru aproximativ 35 minute.
Un pranz delicios pentru intreaga familie!
Pofta mare!

Poulet jaune Fermier d’Auvergne Edenia este un pui din Franta, de o calitate superioara care este atestata prin certificarea Label Rouge.
Sunt pui care cresc lent, in minimum 81 de zile si au o alimentatie vegetala, cu vitamine si minerale, din care 75% sunt cereale.
Datorita mediului si felului in care sunt crescuti, carnea lor este ferma si saraca in grasimi.
Va recomand cu drag sa folositi cu incredere puii de la Edenia in preparatele Flaveur!