INGREDIENTE
3 galbenusuri
130g PASTA DE CURMALE
100g unt moale (la temperatura camerei)
100g faina
100ml lapte
MOD DE PREPARARE
Mixam galbenusurile cu untul moale, apoi adaugam pe rand pasta de curmale, laptele si faina , mixand dupa fiecare pana se integreaza.
Pregatim o tava cu hartie de copt sau putem folosi forme speciale din silicon pentru biscuiti.
Punem cu lingura compozitie in tava, incercand sa formam un cerc.
Coacem la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 25 de minute sau pana se rumenesc frumos.
O gustare delicioasa pentru cei mici. Pofta mare!
Buna, de la cât timp se poate da acest preparat? Mulțumesc
dupa 1 an cand introducem gustarile
Cum putem păstra fursecurile și câte zile? Se poate congela aluatul?
nu am incercat sa congelez. Se pot pastra 3-4 zile la temp camerei sau la frigider daca este prea cald in camera.