INGREDIENTE

160 g faina alba de grau
1 plic praf de copt (7 g)
o lingura de sirop de artar sau zahar brut (optional)
½ lingurita pudra de vanilie
2 oua
200 ml lapte de vaca 3.5% grasime sau lapte vegetal
80 ml ulei de masline nonextravirgin (din turte)
4 piersici mici si foarte coapate

MOD DE PREPARARE

Am amestecat bine cu un tel ouale, zaharul, praful de copt si pudra de vanilie, dupa care am adaugat laptele si uleiul si am omogenizat. Am incorporat faina si am amestecat bine. La final am adaugat piersicile, pe care le-am curatat de coaja si le-am taiat cubulete, amestecand cu o spatula.

Dupa ce s-a incalzit aparatul de waffe am pus cu polonicul compozitia in aparat cat sa fie bine acoperite formele.
Din aceste cantitati mi-au iesit 7 waffe

Noi le-am servit cu caise blenduite.
Pofta buna.