INGREDIENTE
2 ouă
3 linguri dovlecel ras
2 linguri iaurt gras 10%
1 lingură făină de cocos
3-4 linguri făină albă de grâu
1 lingură ulei de cocos
o linguriță praf de copt bio
coajă de lămâie bio
pudra vanilie
MOD DE PREPARARE
Am bătut ouăle, apoi am adăugat iaurtul, dovlecelul scurs bine de apă și uleiul de cocos. Am încorporat făina , praful de copt și aromele.
Am turnat aluatul într-o tavă de brioșe, pe care am uns-o în prealabil. Am dat tava la cuptorul preîncălzit pentru 5 minute la temperatura de 200 grade C caldura sus-jos fara ventilatie. După 5 minute, am coborât temperatura la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie și am mai lăsat gogoșelele pentru încă 15 minute.
Alte precizari
*Compoziția este moale, ca la pandișpan.
*Cuptorul trebuie să fie încălzit bine.